Pientä blogin lämmittelyä tauolta

18.8.2021

Blogin golf-petsaukseen liittyvät entryt on olleet tauolla, kun piti irrottaa aikaa perhepoliittisiin velvollisuuksiin. Hommat alkavat kotona olemaan siinä mallissa, että ajattelin pikkuhiljaa ajella blogia taas käyntiin. Sopivasti vielä jenkeissä alkavat tällä kertaa kolmen kierroksen pleijarit Fedex Cupissa.

Ekassa kisassa oikeus osallistua on 125 miehellä mutta Louis Oosthuizen ilmoitti jättävänsä ekan kisan väliin. On kuulemma taas mukana sitten toisessa kisassa. Jäinen valinta vaikka syytä en tuohon tiedäkään. Kovat kaverit pelaavat silloin kun haluaa, heikommat silloin kun pääsevät mukaan…

Tän viikon ideoissa on tauosta huolimatta vanhan toistoa. Jordan Spiethiä kauppaan edelleen. Viimeksi mies oli hiukan epävireisen oloinen kahdella ekalla kierroksella mutta viikonloppuna peli taas kulki. Minun papereissani mies on selvästi Tourin kakkonen tällä hetkellä ja kun sitä markkinasta ei näe niin pelin paikkahan tämä taas on. Ainakin parilla aikaisemmalla visiitillä upealle Liberty Nationa-kentälle Jordan on pelannut vielä mainiosti.

Toinen edelleen kelpaava kestosuosikki on Webb Simpson, vaikka nyt tarjolla oleva 40-42 on aika paljon vähemmän kun maanantaina saatu 48. Tauollahan oli ainoastaan blogi – mies on kyllä petsannut joka viikko tässä välissäkin. Simpsoniin oli viime viikolle panostettu ihan poikkeuksellisen voimakkaasti, jonka onnekkaasti osin kotiuttelin kahden päivän jälkeen. Viimeisellä 26 reiällä Webb otti vaatimattomat kuusi lyöntiä pataan omaan tasoonsa nähden lähipelissä ja onnistui jäämään lyönnin päähän uusinnasta. Sunnuntaina 15. ja 16. griinillä mies onnistui sössimään 5 ja 4 jalan putit ohi. Joka tapauksessa peli näytti (lähipeliä lukuunottamatta) hyvältä ja raudoissa mies oli kisan paras. Noilla spekseillä näkisin huippukunnon olevan taas käsillä.

Jason Kokrak pelaa elämänsä kautta ja vaikka ehkä jonkinlaista hiipumista on ilmassa niin 90 pitää vielä yrittää. Seuraavana omalla listalla on Ian Poulter. Mies parantaa koko ajan ja voimaluvut alkavat olemaan uran huipputasolla. Kyllä 170 voi maistuvana kertoimena pitää, kun omasta mielestä eka numero kertoimessa ei pitäisi olla ykkönen. Zeitinohuesti yli prosentin mahdollisuutta itse miehelle antaisin.

Muita poimintoja itsellä ovat mm. Tringale, Varner III sekä oikein longshoteista Troy Merritt.

Lämmöt on nyt otettu – katsotaan jos ensi viikolla kirjoittelisi enemmänkin. Toki silloin on uutta kenttää tarjolla ja analyysiriskiä enempi, joten voipi olla että pitää odottaa Atlantan finaaliin ennen pitempiä tarinoita. Mutta ans kattoo….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s