Uutta kautta pukkaa

15.9.2021

Ei tullut menestystä viime viikon kolmen miehen joukkueella. Lowry näytti jo hyvältä kertoimen painuessa alle neljän lauantain kahden aikaisen linnun myötä mutta kovasti konttasi mies tuon jälkeen. Noren sai vauhdin päälle menestyksen näkökulmasta aivan liian myöhään.

Tällä viikolla käynnistetään uusi PGA Tourin kausi. Eka kisa on melko matalatasoinen mitä nyt maailman ykköspelaaja Jon Rahm tähdittää turnausta. Markkina on ollut melko pieni ja heiluva mutta ei anneta tuon häiritä. Ensi viikolla tarjolla on kolmen vuoden tauolta Ryder Cup herkkua ja ei kait makeaakaan voi joka viikko syödä mahan täydeltä…

Tällä viikolle jotain ”perinteisiä” yrityksiä. Ensimmäinen on Kevin Na jonka kerroin on kovasti heilunut markkinassa. Mies pelaa ”elämänsä golfia” tällä hetkellä ja oli viimeksi Tour Championchipissä ihan käsittämättömän hyvä huomioiden se, että mies ei ole Atlantassa ennen häävisti pelannut. Nyt tullaan kentälle, joka on paljon paremmin sopinut. Ei noita rundeja ole kuin 14 kasassa mutta ne on melkein lyönnin per kierros mennyt paremmin kuin olisi pitänyt. Minä kuljen tämän viikonlopun miehen fan clubin matkassa.

Toinen nosto on Emiliano Grillo. Nyt ei mitään erityistä biasia edes yritetä selittää, vaan kenttä on miehelle ”vain” sellaista hyvää keskitasoa sopivuudeltaan. Miehen peli on heilunut viime aikoina paljon mutta ongelma on ”perinteisesti” ollut lähipelissä. Nyt muuttuu kenttien luonne merkittävästi ja uskotaan sen tuovan tarvittavan petrauksen tuohon huomattavasti lyöntipeliä enemmän vaihtelevaan pelin osaan.

Kolmas nosto on Brendan Steele. Miehen peli on ollut toki vähän enempikin sekaisin mutta ihan viimeisiin on otteet taas näyttäneet paremmilta. Tälle kentälle vaan mun malli kauppaa miestä ”väkisin” kun mies on kentällä onnistunut voittamaan jo pari kertaa. 28 kierroksen otoksella mies on melkein kierroksen tällä kentällä ollut parempi kuin olisi pitänyt. Toki kaksi voittoa kertoo että ”liian hyvin” on pallo miehellä täällä pomppinut. Mutta kun tuonne 80 kertoimeen miestä kuvittelin niin selvästi liikaa tämä nyt vain maksaa.

Tuon lisäksi Adam Schenkiä, Vincent Whaleytä ja Andrew Putnamia olen petsannut. Tunnustetaan vielä Phil Mickelsonkin vaikka epätoivoiselta tuntuu… Tämä on kuitenkin sen tyylinen kenttä jossa Phil voisi vielä pärjätäkin – toisin kun esimerkiksi kesän PGA Championchipissä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s