Phoenix Open

9.2.2022

Viime viikko kuivui kasaan jo ennakkoon, kun pääidea Daniel Berger jäi pois selkävaivaan vedoten. Kovin vakavasta tuskin lienee olleen kyse, kun on viivalla (ja pelikohteena) taas tällä viikolla. Viime viikon saldo oli puhtaan tilin särkyminen hedareissa.

Tällä viikolla vuorossa on Phoenix Open. Kisa on yleisömääriltään golf-vuoden kärkitapahtuma ja 16. reiän par3 ”stadion” omassa lajissaan ainutlaatuinen. Kisan luonne on ollut sellainen, että nimimiehet on pakanneet pärjäämään ja monella hyvät statsit tältä kentältä on. Mm. Brooks Koepka sekä Hideki Matsuyama ovat kisan jo pariin kertaan voittaneet. Nyt on vähän kiireinen aikataulu joten mennään pelikohteet Betfairin pörssiin nopeasti:

Mainittu Matsuyama (22) kelpaa tänne. Mies on alkanut taas voittaa ja peli näyttää vahvalta. Pari voittoa täältä kertoo että kenttä ei ainakaan vastaan ole.

Daniel Berger (32) tosiaan listalla myös. Mainiosti on Bergerkin tällä kentällä viihtynyt ja viime viikon ”peruskehut” pelin tasosta on yhä validit.

Webb Simpson (50) tarjoaa herkkua. Mies on kentällä viihtynyt ja perustaso on kova. Syksy oli toki huono eikä kauden avauskaan säväyttänyt mutta kyllä meikä tätä likemmäs perustasoaan mallintaa nyt ja siihen pientä biasia kentästä.

Louis Oosthuizen (55) kelpaa myös. Mies aloittaa vasta tämän vuoden mutta viime vuosihan oli oikein vahva. Kaksi kertaa on pelannut tämän kisan sijoin 3 ja 11 eli kenttäkään tuskin ainakaan vastaan on.

Muut omat kohteet ovat Harris English (120), Tom Hoge (130), Gary Woodland (150), Matt Kuchar (260), Brendan Steele (350), James Hahn (410), Zach Johnson (430), Scott Piercy (750) ja Hank Lebioda (750).

Pinnaclen hedareihin valitaan kohteeksi Rickie Fowler 2,04 kertoimella Si Woo Kimiä vastaan. Kenttähistoria on vahvasti Fowlerin puolella ja kaipa tuon nyt pikkuhiljaa voisi olettaa muutenkin Si Woon voimaluvuissa ohittavan. Monttu on toki ollut pitkä ja syvä mutta hyvät tulee aina takaisin. Siitä en kyllä ole varma onko Fowler kuitenkaan niin hyvä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s